Atelier Anja van der Vlugt voor workshops schilderen & schilderijen

Hallo, ik ben Anja van der Vlugt.

Kom gezellig met je vrienden en kenissen samen schilderen in mijn atelier.
Ik help jullie op weg.

Over mij

Ik heb een grote passie voor realistisch schilderen. De liefde en het enthousiasme voor het schilderen heeft inmiddels geleid tot verschillende stijlen, Vanaf 2003 heb ik diverse werken gemaakt waaronder veel bloemen, dieren en portretten.

Ik vind het ontzettend leuk om anderen te laten genieten van schilderen. Toen de kans zich in 2017 voordeed, ben ik mijn eigen atelier gestart in een prachtig oud pandje in Lisse. In dit atelier organiseer ik de workshops schilderen. Het is altijd heel gezellig om andere mensen te ontmoeten.

Over mijn atelier

Atelier Anja van der Vlugt bevindt zich in een winkelstraat in het centrum van Lisse. Het is gevestigd in het oudste winkelpand van dit dorp. Lisse ligt midden in de Duin- en Bollenstreek en is bekend van het wereldberoemde Keukenhof (op loopafstand).

Het atelier is groot genoeg om groepen van 6 tot 14 personen te herbergen. Op de eerste verdieping is een gezellige ruimte om eventueel een lunch of high tea tijdens de workshop te nuttigen. Het atelier is goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Afzetten en ophalen kan voor de deur.

Over mijn workshops

De workshops zijn bedoeld om creatief bezig te zijn met schilderen. Je hoeft echt geen kunstenaar te zijn om plezier aan de workshop te beleven. Vooraf stem je jouw verwachtingen en bedoelingen met mij af. Op voorgetekend doek (of steigerhout) maak je jouw schilderij. Alle benodigde materialen staan je ter beschikking. Ik adviseer en help waar nodig.
Ik organiseer regelmatig op vastgestelde dagen en tijdstippen workshops schilderen. Iedereen met interesse kan zich hiervoor aanmelden. Ik hanteer een mimimum aantal deelnemers van 5.
Groepen van 6 personen of meer kunnen in overleg met mij een eigen workshop krijgen. Vooraf stemmen wij dan samen af om tot een geslaagd groepsuitje te komen.

Over mijn schilderiijen

Meer dan 15 jaar geleden heb ik mijn oude passie voor schilderen weer opgepakt. Ik heb een voorkeur voor realistische voorstellingen. Mijn meeste schilderijen betreffen bloemen, dieren en portretten. Ik schilder wat ik mooi vind. Mijn schilderijen zijn te koop. Ik maak ook schilderijen in opdracht.


Atelier Anja van der Vlugt

Kanaalstraat 4
2161 JL Lisse
06 22 99 68 26

Een productie van SAMENZICHT Consultancy